Vill du arbeta som marknadskoordinator på Ballou?

Written by Ballou. Posted in Personal

Vi söker dig som vill arbeta i en affärsdrivande marknadsfunktion med framför allt våra digitala plattformar och verktyg. Dina främsta arbetsuppgifter blir att i samklang med säljorganisationen genomföra leadsgenererande aktiviteter. Att planera, skapa innehåll samt mäta och följa upp aktiviteter för att utveckla vår digitala närvaro på bästa sätt blir en viktig del av arbetet. Målet är att öka trafiken till alla våra kanaler och konvertera den trafiken till leads och kunder. Det innebär att du tar ett helhetsgrepp över alla kanaler och koordinerar arbetet med dessa.

Du kommer även att arbeta långsiktigt med att bibehålla och förstärka Ballou som varumärke med marknadsaktiviteter som utvecklar oss på bästa sätt. Det kommer vara ett nära samarbete med säljavdelning och ledningsgrupp. Att testa och utvärdera nya vägar för att skapa bättre affärsförutsättningar för Ballou är ett ständigt pågående arbete hos oss och där blir du en viktig del.

Arbetet kommer även innebära traditionella marknadsföringsuppgifter såsom planering av externa och interna event, framtagning av marknadsförings- och annonsmaterial samt stötta kollegor med till exempel textproduktion.

Dina arbetsuppgifter kommer alltså bland annat att innebära:

• Planera, skapa innehåll samt mäta och följa upp aktiviteter för att utveckla våra digitala kanaler.
• Uppdatera och utveckla våra hemsidor
• Skriva blogginlägg genom att följa en social selling-strategi.
• Arbeta med vårt nyhetsbrev.
• Planera, koordinera och följa upp marknadsaktiviteter
• Arbeta med utformning och inköp av till exempel annonsering och profilprodukter.
• Ha ansvar för vårt SEO- och Adwordsarbete och följa upp detta i bland annat Google Analytic.
• Utveckla vårt Marketing Automation-arbete och se hur vi på bästa sätt kan nyttja digitala kanaler genom effektiva verktyg.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av en liknande roll. Att du är en bra skribent samt har en känsla för färg och form. Det är en fördel om du kan arbeta i verktyg som WordPress, Google Analytics, InDesign och/eller Photoshop samt Apsis Pro.

Du ska ha erfarenhet av arbete med digitala kanaler såsom hemsidor och sociala kanaler.

Som person trivs du i en varierad roll som ställer krav på flexibilitet och bra samarbetsförmåga. Vidare tror vi att du är kreativ, ansvarsfull och strukturerad. Detta innebär att du kan ta ett helhetsgrepp över de marknadsaktiviteter som ska genomföras samt hitta nya vägar för att utveckla Ballous affär.

Är du den marknadskoordinator vi söker? Skicka din ansökan till jobb@ballou.se !

Trackback from your site.

Leave a comment